Share

Proizvodnja

Proizvodnja

Woodcraft proizvodnja

Od svog osnivanja, veliku pažnju posvećujemo, kako stručnosti svog tima, tako i modernim uređajima, alatima i tehnikama u obradi pločastih materijala.

Uz njihovo korišćenje u stanju smo da projektantima, dizajnerima, krajnjim kupcima, a na kraju i nama proizvođačima, minimalizujemo troškove i pri tom brzo i detaljno prikažemo vrednost željenog projekta.

Pri poslovima vezanim za realizaciju projekata enterijera, od velike pomoći su nam specijalizovani računarski programi za trodimenzionalno projektovanje elemenata enterijera, kao i programi koji služe za najracionalnije iskorišćavanje table materija pri sečenju, planiranje tačaka za bušenje, obračun pojedinačnih vrednosti elemenata univera…

U našem pogonu smo usvojili razne metode i tehnike obrade pločastih materijala kao što su oplemenjena iverica i , medijapan, a koristimo i nekoliko savremenih uređaja koji garantuju preciznost obrade:

Obavljamo sečenje na vertikalnom formatizeru u kombinaciji sa horizontalnim, sa predrezačima.

Krivolinijsko isecanje vršimo na CNC uređaju.

ABS kantovanje elemenata obavljamo na pravolinijskoj kant-mašini, gde koristimo poliuretanski lepak uz upotrebu predfrezera.

Takođe vršimo uslugu i krivolinijskog kantovanja, a za nanos koristimo EVA lepak

Sečenje vršimo pod bilo kojim potrebnim uglom.

Za pripremu mesta bušenja elemenata enterijera koristimo CNC bušilicu marke “Vitap”.

Upotrebljavamo najkvalitetnija poliuretanska lepila koja garantuju čvrstinu spojeva i koja su otporna na vlagu, vodu i toplotu.

Mnoštvo dodatnih ručnih alata i pomoćnih sredstava garantuju preciznost pri obradi i montaži elemenata, kako u radionici, tako i na terenu.